20. 3. 2009

Finanční úřad - daň z příjmů FO

Daň z příjmů za rok 2008: česká daňová správa rozšiřuje úřední hodiny a zřizuje kontaktní místa.

Těm, kteří se rozhodnou odevzdat daňové přiznání osobně na finančním úřadě, nabízí česká daňová správa rozšířené úřední hodiny svých finančních úřadů.

Podobně jako v loňské roce budou v poslední březnový týden, tj. od 23. do 27. března, podatelny všech finančních úřadů otevřeny denně až do 18.00 hodin. V sídlech okresů budou otevřeny i v sobotu 28. března, a to od 8.00 do 12.00 hodin. V pondělí 30. března a v úterý 31. března 2009 budou podatelny všech finančních úřadů otevřeny až do 18.00 hodin. 

Díky přetrvávajícímu zájmu veřejnosti budou i v letošním roce pracovníci české daňové správy vyjíždět do vybraných obcí, aby prostřednictvím kontaktních míst usnadnili podání daňových přiznaní, zejména k dani z příjmů fyzických osob. Nejčastěji půjde o obce s pověřeným obecním úřadem, jejichž starostové projeví o tuto službu zájem. Konkrétní seznam obcí, včetně bližších informacích o dnech, místě a hodinách fungování kontaktních míst české daňové správy, je zveřejněn na našich internetových stránkách (http://cds.mfcr.cz) a na vývěskách jednotlivých finančních úřadů.

Přílohy