8. 12. 2018

AHL Polička ----- Pustá Kamenice : Lezník 5:2

Pustokameničtí hokejisté dnes sehráli svůj šestý zápas AHL Polička. Porazili v něm mužstvo Lezníka 5:2. Vítězství se ale nerodilo lehce, protože již ve druhé minutě utkání prohrávali 0:1 a v sedmé minutě dokonce 0:2. Ve druhé třetině však dokázali skóre otočit na 4:2, když k obratu zavelel dvěma krásnými góly od modré pod víko Honza Brokl. V poslední třetině už pouze výsledek upravili na konečných 5:2. Branky za naše mužstvo vstřelili: Jan Brokl 2 x, Zbyněk Oplištil 1 x, David Zeman 1 x a Jaromír Gregor 1x. V tabulce pak poskočili na druhé místo za vedoucí Jedlovou. Příští zápas sehrají naši hokejisté v neděli 16.12.2018 od 18:15 hodin se sousední Krounou.

Vedoucí hokejového mužstva Martin Smažil před dnešním zápasem uskutečnil rozhovor s manželkou našeho elitního útočníka Marka Černého Alenou Černou. Zde ho přinášíme.

Jaký recept zdravé kuchyně vaříš svému muži, aby si udržel stabilní formu po celý rok?

Mára zdravě nejí.

Tvůj manžel má za svou bohatou sportovní kariéru jistě mnoho pohárů a dalších ocenění. Prozradíš našim čtenářům, na jakém místě je máte vystaveny?

Mají čestné místo na poličce v kotelně…

Geny se jistě nezapřou, jaký sport by podle tebe měly dělat vaše děti?

Rozhodnutí nechám určitě na nich.

Naše čtenářky by zajímalo, jakou taktiku volíš, když tě manžel prosí o volný večer, protože má takticko-psychologickou poradu v místním hostinci?

Žádnou, protože se mě neptá, ale oznamuje mi to.

Marek naskočil po skončení fotbalové sezóny rovnou do hokejové a hned do elitního útoku a i skóroval. V čem to podle tebe spočívá, že se mu daří v obou sportech a sleduješ naše hokejové výsledky?

…má talent? A upřímně, výsledky nesleduji.

Odkaz:http://www.ahl.cz/soutez/ahlpolicka/zapas/?zapasid=16276

Fotogalerie