23. 12. 2018

AHL Polička ----- Pustá Kamenice : J+J Polička 3:2

Ve včerejším zápase, který se odehrál od 20:30 hodin na zimním stadionu v Poličce naši hokejisté porazili těsně celek J+J Polička 3:2. Vítězstvím si tak upevnili druhou příčku v tabulce AHL za doposud neporaženou Jedlovou. Včerejší zápas byl boj do poslední vteřiny utkání. Branky za náš celek vstřelili: 2 x Martin Smažil, 1 x David Zeman.

starosta

Odkaz:http://www.ahl.cz/soutez/ahlpolicka/zapas/?zapasid=16447

Dnes přinášíme další rozhovor, který vedoucí mužstva Martin Smažil uskutečnil před zápasem s elitním bekem Honzou Broklem.

Honzo, tvé statistiky mluví jasně, 5 zápasů 4, góly z pozice levého beka. Prozradíš našim fanouškům, zda se hromadí nabídky z věhlasnějších hokejových lig a chceš odejít nebo zůstaneš?

Budeme se držet při zemi. Nabídky se teda nehrnou a já jsem rád, že si můžu zahrát za Pustou Kamenici, protože sestava Kamenice je hodně nabitá.

Minulý zápas dva góly v jednom zápase a ještě v jednom střídání – neskutečné, co tomu říkáš?

No je to neskutečné, ale na ledě většinou hrajeme v pěti a když ti to někdo pěkně nahraje, tak já už jenom zavřu oči a plácnu do puku no a …. pak se uvidí.

Máme sezónu dobře rozehranou, máš nějaký cíl a co bys považoval za úspěch?

Sezóna je rozehraná výborně, zatím jenom jedna prohra. Cíl mám jasný, hlavně se nezranit a zahrát co nejlíp.

Za úspěch považuju, že se daří v týmu udržet super partu a samozřejmě se porvat o první místo (přinejhorším druhé bude taky dobré).

Blíži se Vánoční svátky, prozradíš, jak je budeš prožívat?

Doufám, že svátky prožiju v klidu s rodinou. (No, a když se to občas podleje, tak se dají přežít.)

Jak hodnotíš kvalitu AHL v Poličce? Myslím tím po stránce organizační, ale i sportovní. A jaké zápasy bývají nejvyhecovanější?

Organizačně je liga zmáknutá, nezaznamenal jsem žádné větší zmatky, kdo s kým bude hrát a kdy (hlavně díky Smážovi a Davidovi, který se tomu věnují na 100%).

 Je super, že se zapisují výsledky online, možná by chtělo trochu pořešit kvalitu rozhodčích, zvláště na ty vyhecované zápasy.

Úroveň a kvalita týmů je dobrá a hlavně docela vyrovnaná, nejsou velké rozdíly v týmech, takže si každý zahraje. Ale někdy je to fičák.

Za nejvyhecovanější zápasy považuju zápasy s Jedlovou, i když jsou jednoznačně nejlepší, tak se chovají fakt divně …

Za pár dnů tu máme Nový rok, co by si popřál do Nového roku za sebe a za náš tým našim fanouškům a nejen jim?

Do nového roku bych popřál Všem hodně zdraví, trochu toho štěstí a hlavně, aby lidi byli spokojeni. A za nás hokejisty si přeju více fanoušků, protože je to slabota (asi o ně napíšu Ježíškovi).

Fotogalerie