31. 12. 2010

Vánoční turnaje ve stolním tenise

Dolní Dobrouč

Dne 26.12.2010 se dva členi TJ Pustá Kamenice - Sršeň Milan a Déduch Roman, zúčastnili VÁNOČNÍHO turnaje ve stolním tenise v obci Dolní Dobrouč. Turnaje se zúčastnilo 32 hráčů ve dvouhře a 7 párů ve čtyřhře. Ve dvouhrách Sršeň Milan vypadl ve čtvrtfinále s pozdějším vítězem turnaje panem Krátkým, avšak Roman Déduch obsadil v turnaji pěkné třetí místo. Ve čtyřhře však naši stolní tenisté nezaváhali a obhájili zde svoje loňské 1. místo. Za vynikající úspěch jim tímto děkujeme.

Leštinka u Skutče

Dne 27.12.2010 se dva členi TJ Pustá Kamenice - tentokrát Sršeň David a Déduch Roman, zúčastnili turnaje v obci Leštinka u Skutče. Tohoto turnaje se zúčastnilo celkem 10 hráčů. David Sršeň se probojoval až do finále, kde podlehl 2:3 a celkově obsadil krásné druhé místo. Roman Déduch v utkání o konečné třetí místo podlehl 1:3 panu Bečkovi a obsadil solidní čtvrté místo. Rovněž za tento úspěch jim děkujeme.

Korouhev

Dále dne 27.12.2010 měla TJ Pustá Kamenice svého zástupce na turnaji ve stolním tenise v obci Korouhev. Milan Sršeň se zde po 22 letech střetl s hráči, proti kterým bojoval za TJ Pustá Kamenice v tehdejší okresní soutěži, kterou před výše uvedenými lety naše organizace hrála. V turnaji neregistrovaných, kterého se zúčastnilo 24 hráčů se probojoval až do finále, kde ve vyrovnaném zápase podlehl 2:3 domácímu hráči, čímž obsadil konečné 2. místo. Tímto mu také děkujeme za výbornou reprezentaci naší organizace a naší obce.

 

Fota z uvedených turnajů nejsou k dispozici.

Za TJ Pustá Kamenice Jaroslav Sklenář