7. 11. 2013

Cvičení s dětmi

V pondělí 4.11. proběhla první lekce cvičení s dětmi pod vedením Mgr. Jitky Broulíkové, která k nám dojíždí z Krouny. Cvičení je vedeno zábavnou formou tak, aby zaujalo všechny přítomné – děti i maminky. Rozehřáli jsme se při pohybové hře s padákem doprovázené dětským říkadlem, cvičili jsme do rytmu hudby, děti si vyzkoušely překážkovou dráhu, naučily se správně dělat kotrmelec a další posilovací a protahovací cviky. Cvičení podporuje i TJ Pustá Kamenice tím, že přispívá částkou 10 Kč na lekci pro každé dítě, rodiče tak platí pouhých 30 Kč za dítě. Za tuto podporu děkujeme. Děkujeme také vedení ZŠ a MŠ za bezúplatné poskytnutí prostor tělocvičny. Věříme, že toto cvičení si získá co nejvíce nadšených dětí a rodičů a že se stane pravidelnou aktivitou.

Opakování je matkou moudrosti: Cvičíme každé pondělí od 16 hod. v tělocvičně ZŠ! Kdo máte chuť strávit příjemnou hodinku pohybem a zábavou se svými dětmi, přijďte mezi nás!

Upozornění: 18.11. cvičení nebude!

Prosím také maminky, které se přihlásily, aby mi dávaly vědět buď na tel. 605046868 nebo osobně, pokud se dítě z jakéhokoli důvodu cvičení nezúčastní. V případě velké nemocnosti by bylo cvičení odvoláno. Děkuji.

Lenka Tomášková