24. 11. 2013

Od Barborky do Tří králů s Kamilou Skopovou

V sobotu 23. listopadu 2013 se v kulturním domě v Pusté Kamenici uskutečnila další vydařená akce místního Klubu seniorek.
U krásně ozdobeného vánočního stromu se sešlo téměř 80 návštěvníků , kteří přišli na besedu, kterou jsme nazvaly „ Od Barborky do Tří Králů. Velice rády jsme mezi námi přivítaly skvělou vypravěčku – spisovatelku a nadšenou folkloristku paní Kamilu Skopovou. Její poutavé připomenutí vánočních tradic, jejich původ a historii si se zájmem vyslechli všichni přítomní. Tak jako o velikonocích i tentokrát přinesla své nové knížky, které si mohli zájemci zakoupit a to i s jejím autogramem.
Blížící se vánoční čas připomnělo i připravené pohoštění, jehož součástí bylo i vánoční cukroví a krásně ozdobené perníčky. Rovněž tak součástí besedy byla už tradiční prodejní výstavka ručních prací seniorek . A aby předvánoční atmosféra měla i tu správnou tečku, došlo i na zpívání při kytaře.
Poděkování za návštěvu patří všem , kteří si přišli užít s námi příjemné sobotní odpoledne a připomenout si nadcházející adventní čas.

Za seniorky Irena Gregorová

Odkaz:
 svitavsky.denik.cz/zpravy_region/v-kamenici-besedovali-s-kamilou-skopovou-20131128.html

Fotogalerie