25. 2. 2014

Nabídka společnosti DOBOSA, spol. s.r.o.

Dobrý den,
rádi bychom se představili, jsme společnost DOBOSA, spol. s r. o. a zabýváme se realizací dřevostaveb či klasických zděných rodinných domů od kompletního návrhu po celkovou realizaci. Naše společnost se aktivně pohybuje na trhu již od roku 2012, kdy se zpočátku jednalo o spolupráci fyzických osob samostatně výdělečně činných. V roce 2014 byla založena jako právní subjekt spol. s r. o..
Vzhledem ke koordinaci kompletní výstavby a za použití moderních technologií se dokážeme vypracovat na velmi příznivé ceny oproti konkurenci a proto Vás kontaktujeme s prosbou o spolupráci formou doporučení prostřednictvím Vašeho úřadu, kde můžeme klientům zajistit jak kvalitní nízkoenergetický dům s minimálními náklady na provoz, seriózní přístup s přesným rozplánováním stavby, nižšími pořizovacími náklady, tak přínosem i pro Vás samotné.
Od spolupráce si slibujeme rozšíření povědomí o naší firmě mezi širší veřejnost ve Vašem okolí. V příloze si dovolujeme zaslat nabídkový leták propagace společnosti s nejžádanějšími projekty realizace rodinných domů. Prodej pozemků, servis a zřízení hypotéky je součástí našich služeb, také proto si myslíme, že by mohla být naše spolupráce přínosem pro všechny strany.
Víme, že je v dnešní době velice těžké se prosadit, proto sázíme na kvalitní návrhy, kvalitně odvedenou práci a kvalitní spolupráci s lidmi, kteří dokáží ocenit kvalitu. V případě zájmu se budeme těšit na osobní setkání a domluvu konkrétních bodů naší spolupráce.

 

Děkuje

Vedení společnosti

DOBOSA, spol. s r. o.
Region: Východní čechy

Kaprova 14, 110 00 Praha 1
tel.: 721 713 186, 777 676 257
e-mail: info@dobosa.cz
web: www.dobosa.cz
 

Přílohy

Plakátek DOBOSA  [pdf, 3.5 MB]