17. 6. 2024

Mažoretky

Mažoretky Hvězdy zazářily na nedávném vystoupení v Cerekvici nad Loučnou. Jednalo se o akci na podporu nemocné Nikolky, kterou organizovala Oblastní charita Nové Hrady u Skutče. Naše holky předvedly skvělý výkon, který byl korunován novými kostýmy. Tyto nádherné kostýmy byly pořízeny také díky finančnímu příspěvku od TJ Pustá Kamenice, za což bychom jim chtěly srdečně poděkovat. Díky jejich podpoře jsme mohly naše vystoupení posunout na novou úroveň a holky v nich vypadaly úžasně.

Další vystoupení nás čekalo v Pohodlí u Litomyšle, kde jsme sice nebyly v plné sestavě, ale i přesto jsme se s tím skvěle popraly. Tentokrát se na pódiu objevily i naše malé mažoretky Hvězdičky, které předvedly svůj talent a získaly si srdce publika. Jejich šikovnost a nadšení sklidily velký potlesk, což bylo pro nás všechny velkou odměnou.

Nyní se těšíme na další vystoupení, které se uskuteční 29. června v Krouně při příležitosti oslav hasičského sboru. Doufáme, že i tentokrát předvedeme výborný výkon a potěšíme všechny přítomné. (fotografie k článku jsou ve složce: Foto – Mažoretky)

Za mažoretky Tereza Lorencová

Fotogalerie