23. 7. 2024

Vystoupení mažoretek Hvězd a Hvězdiček

Na konci června se v Krouně konala slavnost při příležitosti výročí založení místního hasičského sboru, kde nechyběla ani vystoupení mažoretek Hvězd a Hvězdiček. Pokročilé mažoretky odvážně kráčely v průvodu za vysokých teplot, což svědčí o jejich odhodlání. Po průvodu následovalo slavnostní předání cen hasičům, což bylo důstojným a dojemným momentem oslav. Po tomto aktu se diváci mohli těšit na vystoupení mažoretek. Nejprve se předvedly mažoretky začátečnice, které svým výkonem nadchly publikum. Poté nastoupily pokročilé mažoretky a jejich vystoupení se vydařilo na výbornou. Všechna děvčata si zaslouží obrovskou pochvalu za své úsilí a skvělý výkon, který přispěl k úspěšnému průběhu celé akce.

O několik týdnů později, 20. července, se mažoretky Hvězdy a Hvězdičky představily na další akci v Otradově. Stejně jako v Krouně i tentokrát panovaly vysoké teploty. Pokročilé mažoretky opět šly v průvodu. Po průvodu jsme musely chvíli čekat na své vystoupení, během kterého se většina z nás občerstvila a některé mažoretky se nechaly vyfotografovat ve fotokoutku. Vystoupení začalo opět mažoretkami začátečnicemi, které si svým výkonem vysloužily od diváků velký potlesk. Ačkoli Hvězd bylo tentokrát méně a chyběl jim předchozí trénink, dokázaly se s touto výzvou poprat a jejich výkon byl opravdu skvělý. Dívky si zaslouží obrovskou pochvalu za to, jak se s touto situací vypořádaly a jak úžasně zvládly své vystoupení.

Poslední vystoupení tohoto léta nás čeká na domácí půdě, v Pusté Kamenici dne 27.7.2024 při příležitosti výročí založení SDH spojené se srazem rodáků a přátel obce. 

Za mažoretky Tereza Lorencová

Videa a další fotografie z vystoupení naleznete zde:

Odkaz: https://www.facebook.com/share/v/zGrhA37YWzMMDApd/?mibextid=K35XfP

Odkaz: https://www.facebook.com/share/v/pwo6BVXapU5Wj5bk/?mibextid=K35XfP

Fotogalerie