5. 1. 2019

Tříkrálová sbírka 2019

V sobotu 5.1.2019 se v naší obci uskutečnila tradiční TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA. Tři králové - Kašpar, Melichar a Baltazar - se vydali na obchůzku obcí s koledou a prosbou o příspěvek do pokladničky. Tříkrálovou sbírku tradičně pořádá OBLASTNÍ CHARITA POLIČKA na pomoc lidem v nouzi u nás i v zahraničí. 

Výtěžek Tříkrálové sbírky 2019 v naší obci je 10745,- Kč. (o 150,-Kč méně jak v roce 2018) Všem dárcům upřímně děkujeme.

Charita ČR vyhlásila letos novinku: „Tříkrálovou fotosoutěž 2019 – Kde koledujeme“ pro koledníky na facebooku. Soutěží se o hodnotné ceny. Důležité je, aby byl na fotce dobře viditelný nebo čitelný nápis s názvem města či obce.  Snímky do soutěže již byly z Pusté Kamenice zaslány a lajky pro naše koledníky se budou sbírat do 20. ledna 2019 na adrese:odkaz:https://www.facebook.com/trikralovasbirka

Z dvaceti fotek, které získají nejvíc lajků, vybere porota složená ze zaměstnanců Charity Česká republika tři nejlepší, které získají mobily, které do soutěže věnoval T-Mobile.

Podrobná pravidla a podmínky soutěže naleznete na https://www.trikralovasbirka.cz/trikralova-fotosoutez/. Partnerem soutěže je hlavní partner Tříkrálové sbírky T-mobile.

starosta

Foto: Jan Brokl st.

Přílohy

Výsledky TKS  [xls, 65.5 KB]
TKS Pustá Kamenice  [pdf, 1.6 MB]

Fotogalerie