10. 5. 2019

Pozvánka na promítání spojené s povídáním o Mexiku

Srdečně Vás zveme dne 10.5. od 19.h do naší hospůdky Ceiba k projekci mnoha krásných fotografií z našeho putování po Mexiku, spojené s povídáním o místech, která jsme navštívili, o tradicích, historii a zvycích místních obyvatel, o majestátních pyramidách, energetických místech, unikátních biotopech, přírodě, ale třeba i o jídle, pití, mentalitě, ekonomické situaci či kriminalitě.

Těm, kteří uvažují o návštěvě této nádherné země můžeme poradit místa, která určitě stojí za to navštívit, na co si dát pozor a jak např. ušetřit na výdajích, nebo jak si naplánovanou cestu efektivně poskládat.

Můžete se těšit na krásné fotografie karibského moře, majestátní pyramidy Chitzen Itzá, Palengue, Teotihuacan či Monte Alban, fotografie flóry i fauny džungle, hor i pouště, fotografie Mexiko City - hlavního města Mexika, velkého téměř jak celá Česká republika, kulturního města Oaxaky, jedno z nejstarších městeček Mitla, El Tule s jedním z největších stromů na světě, Huautla - městečko slavné léčitelky a šamanky Marii Sabiny ukryté v horách ve výšce více jak 4tis.metrů n.m., Merida, úchvatné národní parky Xcaret a Xel-ha a spoustu dalších nádherných míst...

K promítání připravíme i ochutnávku mexických specialit - můžete si k promítání vychutnávat třeba mayskou čokoládu, Jamaica limonádu, nachos, chicharones a další pochoutky;-)

Z důvodu omezené kapacity doporučujeme rezervaci!

Vstupné dobrovolné

Těšíme se na Vás!

Arturo a Zita Morales Cervantes

Hospoda a obchod Ceiba