10. 5. 2019

Rozšíření aktivit Centra Ceiba.

Centrum Ceiba - rozšiřujeme aktivity:
Milí spoluobčané, s radostí Vás chceme tímto informovat, že Centrum Ceiba oficiálně rozšiřuje svůj okruh aktivit a tak Vám kromě služeb místního obchodu a hospůdky Ceiba můžeme nabídnout i aktivity, které slouží k osobnímu rozvoji, poznání, kráse, zdraví a celkové životní stabilitě a síle.
Arturo Morales Cervantes, mayský léčitel a diagnostik z Jižního Mexika Vám tak dle osobní domluvy nabízí unikátní možnost individuálních konzultací s mým překladem, týkajících se kompletní diagnostiky individuálních potíží, vztahů, zdraví, psychiky, osobního života a všeho, co souvisí s otázkami, které si každý občas v životě klademe.
K diagnostice používá řadu nástrojů, s kterými se naučil pracovat pod vedením zkušených šamanů, léčitelů, profesorů, ale i vlastní rodiny, ať už je to výklad z původních tarotových karet Marseille, práce s energiemi, mayským kalendářem či hluboké metodiky celostního pohledu na jednotlivce. Cílem je vždy zjistit příčinu všech potíží a následně nalézat cesty k jejich řešení a odstraňování symptomů, které se projevují disharmonií, nemocemi a psychickou nepohodou.
K individuální konzultaci se prosím objednávejte na tel.č. 739268318, na fb nás také najdete na stránce Centrum Ceiba nebo pod mým jménem Zita Morales Cervantes.
Zároveň si Vás tímto dovoluji pozvat na RYZE ŽENSKÉ ODPOLEDNE, konající se ve čtvrtek 16.5. 2019 od 17.h do cca 19.h v hospůdce Ceiba, na kterém Vás mimo jiné seznámím a zároveň prakticky ukáži ultrazvukovou terapii, která hluboce působí na buněčnou strukturu pleti, viditelně zjemňuje, aktivuje buňky a odstraňuje pleťové nedostatky. Je vhodná jak pro mladou adolescentní pleť pro schopnost hlubokého čištění tak i na starší pleť, kdy pomáhá aktivovat kolagen a lépe vstřebávat nutriční látky z bio kosmetiky, kterou pro tyto terapie používám, vyhlazuje mimické vrásky a redukuje tmavé skvrny od sluníčka i stáří a je vhodná i pro velmi citlivou pleť. Ultrazvuková terapie se používá nejen na obličej, ale dá se použít na jakoukoliv část těla, zejména však na jizvy, strie, celulitidu a ekzemy, kde má při pravidelném používání vynikající výsledky.
Zároveň Vám předvedu i diamantovou mikrodermabraze, díky níž bude Vaše pleť hladká, prozářená a viditelně omlazená. Obě techniky představují revoluční kosmetická ošetření, která byla dosud výsadou profesionálních kosmetických center.
Součástí našeho ženského setkání bude též poradenství a povídání o cykličnosti žen a jeho vlivu na náš fyzický a psychický stav.
Vstupné 100Kč (materiál a energie) Doporučuji rezervaci na tel.č 739268318.
O dalších chystaných aktivitách Vás budeme již brzy informovat!
Za Centrum Ceiba Zita a Arturo Morales Cervantes