15. 5. 2019

Pozvánka na RYZE ŽENSKÉ ODPOLEDNE

Srdečně zvu ženy, dívky i babičky ke společnému posezení v hospůdce Ceiba, konající se ve čtvrtek 16.5.2019 od 17.h do 19.h.

Hlavním tématem tohoto setkání bude péče o pleť a tělo bez chemie, pouze s využitím přírodních zdrojů, esenciálních olejů a tinktur. Seznámím Vás s ultrazvukovou terapií, která byla dosud přístupna pouze profesionálním kosmetickým salónům a jejíž hlavní efekt vychází ze schopnosti působit na buněčnou strukturu a hluboce tak regenerovat a napravovat drobná poškození pleti jako jsou akné, ekzemy, vrásky, jizvy, strie či celulitida. Díky diamantové mikrodermabraze je pleť velmi efektivně vyhlazena a omlazena, s použitím tzv. ultrazvukové špachtle jezase možné velmi efektivně a hluboce vyčistit nečistou pleť od akné a kamedomů.

Tuto technologii, pracující na bázi specifických ultrazvukových frekvencí si může každá zúčastněná žena vyzkoušet na sobě a navíc se dozvědět třeba i to, jak o svou pleť pečovat bez chemie a jak ovlivňuje cykličnost ženy naše vnímání, emoce, tělo i duši.

Příspěvek na provoz a materiál: 100Kč

Těším se na setkání a čas, který si společně vyhradíme pouze samy pro sebe!

Zita Morales Cervantes

Centrum Ceiba