23. 6. 2021

Magicky ženské odpoledne s Artistry

Milé ženy, 

srdečně Vás zvu ke sdílení, povídání a praktickým ukázkám, díky kterým se na pojetí ženské krásy a cesty sama k sobě podíváme z různých úhlů pohledů, povíme si, jak se cítit a vnímat krásná bez rozdílu věku. Díky technikám, trikům profesionálních vizážistek a funkční kosmetice vycházející z principů přírody se naučíme jak se starat o svou pleť, rozumět jejím potřebám, naslouchat a číst signály, skrze které k nám kůže - největší lidský orgán promlouvá. Hovořit budeme též o barvách a jejich působení, o tom, co nám sluší, jak vnímáme samy sebe a jak nás vnímá okolí a mnoho dalších, ryze ženských tématech, která si společně dovolíme otevřít.

Odpoledním setkáním Vás provede Pavlína Nádvorníková - certifikovaná vizážistka z Brna s certifikací na profesionální přístroj pro analýzu pleti SAM, dlouhodobě spolupracující s Artistry, manželka, maminka 2 dětí, úspěšná podnikatelka, žena, která miluje svou rodinu a která vše co dělá, dělá srdcem.

Miriam Dvořáková - mladá, krásná žena s obrovským citem pro umění, vizážistka, jejíž  prioritou je pomoci ženám nalézt zdraví a rovnováhu pleti s individuálním přístupem ke každé ženě, malířka a fotografka, která svým příkladem na cestě přijetí sama sebe inspiruje druhé.

Zita Morales Cervantes - žena mnoha rolí, harmonizátorka, propojovatelka, tvůrkyně svého života, průvodkyně vnitřní krásou, pokořovatelka vlastních limitů, certifikovaná sonoterapeutka.

Jsi srdečně zvána do ženského prostoru, k načerpání inspirace, k zodpovězení otázek, které tě zajímají v souvislosti se stavem své pleti, líčení, praktickým radám a ukázkám, k povídání a sdílení cest jak změnit vnímání sebe sama a naučit se přijímat a mít se ráda ve všech rolích, ve kterých se v životě nacházíme.

Pomozme si připomenout, že všechny jsme krásné, takové jaké jsme a objevit krásu sebe sama.

Pokud s Tebou pozvánka souzní, těšíme se právě na Tebe! 

Kdy: 1.7. 2021 od 17.h

Kde: hospůdka Ceiba Pustá Kamenice

Vstupné dobrovolné

 

S úctou

Zita Morales Cervantes

Centrum Ceiba Pustá Kamenice