26. 6. 2021

Pomoc pro Moravu - dopis z Oblastní charity Polička

Vážená paní starostko, vážený pane starosto,

přeji Vám z Oblastní charity dobrý den. Všechny nás hluboce zasáhly následky přírodní katastrofy a osudy postižených lidí na jižní Moravě. Oblastní charity Hodonín a Břeclav již bezprostředně pomáhají přímo v postižených obcích. Naše partnerská Diecézní charita Brno také vyhlásila veřejnou sbírku na pomoc lidem zasaženým čtvrtečním tornádem na Hodonínsku a Břeclavsku. Oblastní charita Polička nyní vyhlásila sbírku materiální pomoci ... Můžete-li, přidejte se k nám – ráda bych Vás požádala o spolupráci. Bylo by, prosím, možné umístit na Vaše webové stránky, vývěsky a případně fb informace zaslané v příloze tohoto emailu?

Solidarita občanů ČR je již nyní úctyhodná, během dneška jsme zaznamenali mnoho telefonátů s dotazy na poskytnutí materiální pomoci. Vyhlásili jsme sbírku materiální podpory pro postižené oblasti, je spuštěna také sbírková akce na podporu finanční a našim záměrem je rozšířit informaci o možnosti podpory a pomoci do co nejširší veřejnosti.  

Můžete nám s tímto, prosím, pomoci?   

Pokud by bylo možné informace předat i formou hlášení v obecním rozhlase, byli bychom Vám velice vděčni.

Ze srdce děkujeme všem za podporu, pomoc a spolupráci.  

Za OCHP srdečně

Marcela Vraspírová

 

INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU PUSTÁ KAMENICE

Žádáme a prosíme občany, kteří chtějí pomoci se sbírkou materiální pomoci dle níže uvedeného letáku, aby věci materiální pomoci nosili na obecní úřad, kde je budeme shromažďovat a poté je odvezeme do Oblastní charity Polička, která následně bude zajišťovat převoz věcí do postižených obcí. Takto je to domluveno s OCHP. Věci prosím noste na obecní úřad v pracovní dny v době od 08:00 - 12:00 hodin nebo po telefonické domluvě na tel.: 773 655 691 - starosta, 773 655 692 - účetní, nebo 773 655 708 - místostarosta. Finančně je možno přispět přímo DIECÉZNÍ CHARITĚ BRNO - viz. přiložený leták v příloze. Za Vaši pomoc předem děkujeme.

starosta

Přílohy

Fotogalerie